Constructii rezidentiale si industriale

Alegeti seriozitate, eficienta, raport avantajos pret-calitate si consultanta

Consultantii Dufel Con va vor fi alaturi in toate etapele proiectului, de la alegerea solutiei, ofertarea, productia materialelor de constructie, pana la livrarea si montajul halei metalice. Asiguram fiecare etapa, astfel veti avea un singur furnizor pentru constructia halei metalice

Industria de constructie a caselor implica un mare angajament, atat din partea constructorului, cat si din partea clientului. Asadar, alegand Dufel Con, aveti ocazia sa construiti casa visurilor dumneavoastra, cu ajutorul unei echipe devotate dorintelor clientului.Specializati pe constructii case Iasi si imprejurimi, cat si pe finisaje interioare sau exterioare, constructii anexe sau doar proiectarea casei, noi suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile noastre.

Doza ridicata de profesionalism, dar si apropierea fata de clienti ne permit sa imbinam utilul cu placutul si sa realizam case spectaculoase si unice, care se potrivesc gusturilor fiecarui client.Portofoliul nostru include o gama variata de proiecte, fiecare finalizandu-se cu reactii pozitive din partea clientilor, astfel incat va permitem sa contactati persoanele cu care am lucrat anterior, pentru a putea fi siguri ca faceti alegerea potrivita.

Fie că vreți construcția unei case la cheie, fie ca vreți doar să vă infrumusețați casa cu finisaje de calitate, Dufel Con. este alegerea cea mai potrivită. Punându-vă la dispoziție echipe mai numeroase sau mai mici, in functie de cerintele dumneavoastra, reusim sa finalizam orice proiect in limita dumneavoastra de timp, dupa o discutie deschisa si benefica cu dumneavoastra, semnând un contract în care toate parțile implicate au un beneficiu corect.

Angajatii nostri sunt alesi cu mare atentie, astefel incat sa reusim sa transformam o experienta care poate fi traumatizanta, precum constructia casei sau amenajarile interioare, sa devina una placuta, iar amintirile frumoase legate de casa dumneavoastra sa se acumuleze inca de la prima masurare.Va invitam sa ne contactati telefonic sau prim email pentru a putea programa o intalnire, in urma careia vom reusi sa facem in plan de inceput pe baza caruia ne vom ghida, dar si un pret estimativ al lucrarii de constructii case Iasi sau de finisaje case Iasi.

Dufel Con SRL construieste hale metalice industriale de inalta calitate. Halele noastre construite din otel laminat la rece ofera numeroase avantaje.

Veti obtine nu doar o hala metalica cu o durata de viata lunga si costuri minime de intretinere, cat si servicii flexibile inainte, in timpul si dupa ce a fost construita hala metalica. In plus, pe langa aceste avantaje veti obtine si un timp scurt de livrare si montaj

Instalaţiile oricărei clădiri au o mare importanţă. Acestea pun în valoare clădirea în faza de exploatare contribuind la confortul dorit.

De aceea suntem extremi de atenţi la executarea corectă şi bine făcută a acestora, oferind:

  • Servicii de calitate
  • Cotaţia corectă a lucrării
  • Dezvoltarea unei colaborări de lungă durată cu clientul

Lucrările executate vor fi de cea mai bună calitate astfel încât instalaţiile să asigure o întreţinere uşoară şi performanţele pentru care au fost proiectate. Se va garanta calitatea manoperei precum şi termenele stabilite astfel încât instalaţiile să fie complet finalizate şi pregătite pentru a fi utilizate de către beneficiar. 

Pentru a atinge un nivel maxim de calitate, materialele puse în operă vor fi alese astfel încât să îndeplinească condiţiile cerute de normele în vigoare, asigurând parametrii proiectaţi, neadmiţându-se materiale de slabă calitate.

Alte tipuri de servicii : amenajari gradini, constructii civile, amenajari trotuare, peisagistica, montaj instalatii termice, proiectare/montaj sisteme electrice, amenajari interioare, amenajari exterioare.

Alegeti cu incredere Dufel Con.